HEIDETOCHT 7 AUGUSTUS

Hopelijk staat zondag 7 augustus de heide al in volle bloei want dan rijden we de Heidetocht. En daarvoor moeten we wel richting de Veluwe. Eerst fietsen we tussen de Lek en de Heuvelrug richting Arnhem. Onderweg pakken we vast nog wel een paar klimmetjes mee. Ter hoogte van Arnhem buigen we af naar het noorden en rijden naar het hart van de Veluwe. In Otterlo is het wel tijd voor koffie. Daarna richting Ede, Ederveen en Overberg. Van Overberg gaan we terug over de Heuvelrug naar Leersum en Cothen. Als we terug zijn in Cothen staat er zo’n 110 km op de teller.WTC_20160724_1123

We vertrekken om 8:30 uur vanaf de molen in Cothen mits het droog is. De gemiddelde snelheid ligt rond de 28 kilometer per uur, maar belangrijker is: samen uit, samen thuis.

Als u geen lid bent maar toch eens kennis wilt maken met de WTC Cothen bent u altijd welkom een keer mee te fietsen.

Graag tot zondag