18 SEPTEMBER JEROEN’S VIERDETOCHT

Voor zondag 18 september staat er weer eens ritje over onze eigen prachtige heuvelrug op het programma. Onder het mom van je hoeft niet ver weg te gaan om mooi te kunnen fietsen gaan we via Driebergen en Austerlitz naar landgoed den Treek. Vervolgens rijden we nog naar Woudenberg en Scherpenzeel en staat ook de Amerongseberg in de route opgenomen. Op het moment van schrijven wordt en nog volop gesleuteld aan de route dus kan het zijn dat ons tijdens het fietsen nog verassingen te wachten staan. Maar dat maakt het alleen maar leuker.WTC_20160828_1102

De totale afstand zal om en nabij de 80 km liggen. We rijden rond de 27 km per uur gemiddeld of langzamer als dat nodig is om de groep compleet te houden en alleen als het hard regent wordt er niet gefietst. Ook niet leden zijn altijd welkom om een keer vrijblijvend mee te fietsen. We vertrekken om 8:30 vanaf de molen in Cothen.

Graag tot zondag