16 OKTOBER VALLEITOCHT

Voor zondag hebben we de Valleitocht maar weer eens van stal gehaald maar dit keer wel tegen de klok in. Eerst over de Lekdijk naar Amerongen en dan de Amerongseberg over, van de makkelijke kant dus. Langs Overberg binnendoor naar Scherpenzeel.
Vervolgens gaat het verder door bossen en langs weilanden richting Achterveld maar al voor het dorp slaan we linksaf richting Leusden en voor Leusden weer links het fietspad op langs het valleikanaal. Als deze de provinciale weg tussen Woudenberg en Scherpenzeel kruist rijden wij richting Woudenberg. Nog voor Woudenberg gaan we weer linksaf richting Maarsbergen. Als we de A12 overgestoken zijn is het tijd voor koffie bij de Manege “Het Leersumse Veld”. Daarna volgen we het fietspad langs het Leersumse Veld om bij Darthuizen over te steken en binnendoor terug te rijden naar Cothen.

Een totale afstand van een kleine 65 kilometer. De verwachte snelheid ligt zo rond de 27 km/h. De weersverwachting is goed dus wordt er om 8:30 uur verzameld bij de molen van Cothen. Natuurlijk zijn niet-leden altijd welkom om eens mee te rijden en kennis te maken met onze vereniging.