25 JUNI RONDJE MEERKERK

Na al het klimwerk van de afgelopen weken staat er zondag weer eens een plat rondje op de kalender. We rijden dan weer eens door de prachtige Betuwe, We rijden dan “rondje Meerkerk”.

Via de dijk rijden we naar de pont bij Beusichem. Hier varen we over en we rijden dan door naar Culemborg om vervolgens via Zijderveld in Meerkerk uit te komen. Als het goed is zijn we hier dan rondom tien uur. Hier is de koffiestop bij ‘het kleine Brughuis’.

Na de koffie gaat de tocht verder richting Ameide, waar we de Lekdijk
oprijden naar Vianen. Bij Vianen nemen steken we via de bekende brug de Lek weer over naar Nieuwegein waarna we via Schalkwijk weer naar Cothen rijden.  We hebben we dan weer bijna 80km op onze tellertjes staan.

Het is ook zondag weer prachtig fietsweer. Lijkt het je leuk om een keertje met ons mee te fietsen? Dat kan, je kan geheel vrijblijvend een tochtje met ons mee rijden.

Groep-1 vertrekt klokslag 8.30 uur bij de molen van Cothen. Zorg dat je er bent en rij gezellig met ons mee. Het gemiddelde tempo zal ca. 28km/h.Het gemiddelde tempo zal ca. 28km/h.

Groep-2 vertrekt klokslag 9.30 uur bij de sporthal van Cothen. Zorg dat je er bent en rij gezellig met ons mee. Het gemiddelde tempo zal ca. 27km/h.

Maar gaat het je te snel dan schakelen we altijd een tandje terug.  Want bij WTC-Cothen geldt “samen uit, samen thuis”.

Graag tot zondag.