2 JULI RONDJE ATB AUTOMATION

Voor deze dag staat er een speciale tocht op de kalender namelijk “rondje ATB Automation”. De oplettende lezer en volger van onze vereniging heeft dan direct in de gaten dat deze tocht de naam draagt van onze nieuwe sponsor.

Deze tocht gaat naar het bedrijf van onze nieuwe sponsor ATB Automation in Mijdrecht. Hier worden we opgewacht met koffie en zullen we op de ook op de foto gaan. Het is dan ook de bedoeling dat we met zo veel mogelijk leden mee zullen rijden.

Om deze reden vertrekken we met zijn allen om 8.30 uur om zodoende de zo’n beetje allemaal tegelijk in Mijdrecht aan te komen.
Er zijn twee routes, een route van 120 km voor de echte kilometer vreters en een route van 100 km voor de liefhebbers die het wat rustiger aan doen.

We zullen vertrekken in groepen van max. 14 personen, eerst de 120 km rijders en een minuut of 5 later de 100 km rijders.

Beide routes gaan via het Amsterdam-Rijnkanaal naar Nieuwegein. Via de polder aan de westkant van Nieuwegein rijden we vervolgens naar Harmelen en vervolgens lang plaatsen als Kamerik naar Mijdrecht.
Koffie drinken we dus met zijn allen bij ATB Automation waar we op de foto gaan.

Na de koffie gaan we weer huiswaarts via Kockengen en Vleuten en weer het Amsterdam-Rijnkanaal naar Laagraven, Vechten en via de Achterdijk weer naar Cothen.
Afhankelijk van voor welke route je hebt gekozen staat er aan het einde van de ochtend weer 100 of 120 km op de tellers.