11 JUNI JEROEN’S VIJFDETOCHT

Jeroen’s vijfdetocht gaat zondag 11 juni richting Soesterberg en Lage Vuursche. De rit gaat eerst over de heuvelrug en door de bossen rond Austerlitz en Zeist. Wat deze tocht bijzonder maakt is dat we een stuk over de oude vliegbasis in Soesterberg rijden. We verlaten de vliegbasis weer aan de noordkant en passeren Soesduinen en Soest.  Over prachtige wegen door de bossen rond paleis Soestdijk en Drakensteyn komen we uiteindelijk in Lage Vuursche uit. Waarschijnlijk wordt daar ook gestopt voor een kopje koffie. Na de koffie gaat het richting Maartensdijk en Groenekan. Via de Bilt en Bunnik komen we weer terug in het Kromme Rijngebied. Na nog een kleine lus richting Driebergen gemaakt te hebben rijden we langs de Langbroekerwetering terug naar Langbroek en Cothen.

Op papier is dit al een prachtige rit en met de voorspelling van mooi warm weer kan het alleen nog maar mooier worden. We starten om 8:30 vanaf de molen in Cothen. De gemiddelde snelheid ligt zo rond de 27 km per uur maar als het nodig is om de groep bij elkaar te houden wordt de snelheid aangepast. Ook als je geen lid bent ben je altijd van harte welkom om eens vrijblijvend mee te fietsen.

Graag tot zondag