10 SEPTEMBER RONDJE LAGE VUURSCHE

Zondag rijden we het rondje Lage Vuursche. Dit is een nieuw rondje op onze toerkalender. Hoe het rondje precies zal gaan is dus voor iedereen nog een verrassing, dat heeft de wegkapitein goed geheim weten te houden. Het is natuurlijk aannemelijk dat deze tocht in ieder geval door het plaatsje Lage Vuursche heen gaat.

Voor wie Lage Vuursche niet kent, het is een klein dorp in de gemeente Baarn, provincie Utrecht. Het dorp is gelegen in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug, tussen Baarn, Bilthoven en Hilversum. De kans is dus groot dat wij enkele van deze plaatsen zullen passeren onderweg.

Ook is de kans groot we de koffie en de appelgebak nuttigen In Lage Vuursche. Lage Vuursche staat namelijk bekend om zijn vele hoofdzakelijk pannenkoeken restaurantjes, maar daar kan je ook prima koffie drinken. Eén grote verrassing dus zondag.

Wat we wel weten is dat het rondje, als de wegkapitein zich tenminste aan de toerkalender houdt ca. 90km zal zijn. Aan het einde van de tocht staat de teller op een gemiddelde snelheid  van ongeveer 27kmh. Maar gaat dit te hart dan passen we de snelheid aan. Want altijd geldt “samen uit, samen thuis”.

Lijkt het je leuk om een keer met één van onze mooie tochten mee te rijden dat kan en dan is zondag misschien een mooie gelegenheid. We vertrekken om 8.30uur bij de molen van Cothen.

Wees welkom en fiets gerust een keertje mee.