1 OKTOBER DE NAZOMERTOCHT

De zomer is  voorbij en op een enkel buitje na was het een top zomer om te fietsen, de hoogste tijd dus voor de nazomertocht. Een tocht van 80 km en ook zondag vertrekken we weer om 8.30uur vanaf de molen van Cothen. Met de nazomertocht fietsen we via de Achterdijk, Vechten, Rijnauwen, De Uithof en Bilthoven naar het poldergebied ten noorden van Utrecht.

Hier doen we een rondje door de polder over oude landweggetjes langs plaatsjes als Westbroek en Tienhoven tot aan de Maarseveenseplassen. En vanaf hier weer terug via Groenekan en door het bos langs Soestduinen naar Amersfoort. Hier doen we nog één keer dit seizoen een koffiestop bij één van onze favoriete Eethuis De Stoeterij, je weet wel die met de heerlijke warme appelgebak.

Na de koffie de kortste weg naar huis. Nog even de Maarnseberg over en dan uitrijden via Doorn en Langbroek naar Cothen.

Lijkt het leuk om een keertje met ons mee te rijden dan is het zondag misschien een mooie gelegenheid voor je. Wees welkom en sluit bij ons aan voor een vrijblijvend rondje. De gemiddelde snelheid zal zo’n 27kmh zijn maar gaat dit je te snel dan schakelen we een tandje terug en doen we het iets rustiger aan want bij ons geldt altijd “samen uit, samen thuis”.