8 OKTOBER TOCHT VAN DE WAFELS MET KERSEN

Zondag 8 oktober rijden wij de “Tocht van de wafels met kersen”. Wie de WTC al langer volgt zou misschien vaststellen dat deze voor de eerste keer op het programma staat maar vorig jaar hebben wij deze ook al gereden maar toen hete die nog “Tocht van de vallende blaadjes”. Deze nieuwe naam dankt deze tocht aan het koffieadres in Ingen waar we geen appelgebak konden krijgen maar wel wafels met warme kersen. Maar voordat we in Ingen de “kroeg” induiken zijn we al via Amerongen en Rhenen naar Wageningen gefietst. Daar met het pontje overgestoken en via Zetten, Andelst en Dodewaard de Waaldijk op richting Ochten. Na de koffie over de Maurik en Wijk bij duurstede weer terug naar Cothen.

We vertrekken om 8:30 vanaf de molen in Cothen voor een afstand van 70 kilometer en met een gemiddelde van rond de 27 kilometer per uur betekent dat we rond halftwaalf weer thuis zijn. Alleen bij heel slecht weer wordt er niet gereden. Ben je geen lid maar wil je toch eens meefietsen om kennis te maken ben je altijd van harte welkom.