22 OKTOBER DE HERFSTTOCHT

Hoewel we nog midden in de ‘Indian summer’ lijken te zitten staat voor zondag toch echt de herfsttocht op de kalender.

De Herfsttocht gaat door de Gelderse Vallei en over de Utrechtse Heuvelrug. De rit volgt eerst de N227 richting Amersfoort tot aan de Leusderheide, daar gaat het rechtsaf Landgoed den Treek in. Bij Leusden-Zuid heeft de voorrijder nog een paar leuke polder fietspaden en afgelegen wegen gevonden. En omdat het zo mooi is nog een stukje fietspad langs het Valleikanaal. Daarna rijden we onder Woudenberg door om in Maarsbergen uit te komen. Met een boog rijden we om het Henschotermeer en langs de Piramide van Austerlitz en via de Traay naar Driebergen. Wellicht drinken we daar nog een kop koffie of rijden we direct via Sterkenburg en Langbroek terug naar Cothen.

Het is de op één na de laatste rit van het seizoen en we gaan nu echt afbouwen. De afstand is nog slechts 55 kilometer en de gemiddelde snelheid zal naar verwachting zo ongeveer 26 kilometer per uur zijn. Minder ver en minder hard dus.

Wil je eens vrijblijvend met ons mee rijden dan is het zondag een uitstekende gelegenheid om eens kennis te maken met de wielersport en met onze vereniging in het bijzonder. Ook zondag vertrekken we weer om 8.30 uur vanaf de molen. Spreekt het je aan, schroom niet en wees welkom dus graag tot zondag. Alleen als het heel slecht weer is wordt er niet gereden, hoewel bij de herfsttocht hoort een spatje regen er wel bij natuurlijk ;-).