29 OKTOBER SOEPTOER (SEIZOENAFSLUITING)

Zondag 29 oktober is het alweer de laatste rit van het seizoen en traditioneel sluit de WTC Cothen dat altijd af met de Soeptoer. De naam is ontleend aan het feit dat er na een korte rit in een gezellig samenzijn, onder genot van koffie, een borrel, een broodje en de traditionele erwtensoep, de ervaringen van het afgelopen seizoen worden gedeeld en ook al weer wordt uitgekeken naar het komende seizoen.

Tevens wordt dit jaar bij de Soeptoer een passessie georganiseerd voor de nieuwe clubkleding die wij hopen bij aanvang van het nieuwe seizoen aan onze leden te kunnen uitreiken.

De rit is slechts 40 kilometer lang en wordt verreden in een tempo dat voor iedereen bij te houden is. Het vertrek is bij uitzondering pas om 9:30 uur. Let op! We hebben het hier wel over de wintertijd, want die is die nacht ingegaan.

Er wordt verzameld bij de molen van Cothen. De leden die niet mee kunnen of willen fietsen maar wel graag bij de seizoen afsluiting willen zijn, zijn van harte uitgenodigd van 11:30 uur in het Dorpshuis van Cothen.