29 JULI RONDJE VEENENDAAL

Zondag hebben we een keer geen gouwe ouwe maar een nieuw rondje op de kalender, namelijk Rondje Veenendaal. Via het bospad achter de Blauwe schuur rijden we naar de westkant van Veenendaal. Hier wordt een omtrekkende beweging gemaakt naar de zuidkant tot Achterberg. Vanaf hier rijden we in noordelijke richting langs het oosten van Veenendaal. Via de landerijen rijden we naar het noorden langs gehuchtjes als Nederwoud, Walderveen tot aan Achterveld. Vanaf hier zetten we koers richting Leusden.  Na Leusden weer in zuidelijke richting  en via Woudenberg, Maarsbergen huiswaarts.

Als we terug zijn hebben we zo’n 90 kilometer op de teller staan. Onderweg zal er ook vast een koffiestop gehouden worden maar waar is nog even een verrassing.

Wil je eens meerijden met WTC-Cothen dan ben je van harte welkom. We starten om 8.30 uur bij de molen van de Cothen. De gemiddelde snelheid zal ca. 27 km/h zijn maar gaat het je net iets te snel dan schakelen we een tandje terug want bij WTC-Cothen geldt “samen uit, samen thuis” ook voor onze introducees.