14 OKTOBER DE PALEIS TOER

Komende zondag hebben we weer een voorrijder uit Langbroek. Sjaak zal zijn eerst rondje voor WTC-Cothen voorrijden. Voor de deelnemers van afgelopen zondag zal het bij tijd en wijle vast een rondje van herkenning worden want grofstoffelijk rijden we in dezelfde omgeving. Maar omdat er meerdere wegen naar Lage-Vuursche leiden zal het er naar alle waarschijnlijk toch net even anders uit zien.

We maken in ieder geval niet het ommetje naar Woudenberg maar rijden rechtstreeks naar Amersfoort. Via Soest rijden we naar Paleis Soestdijk waaraan deze tocht zijn naam ontleend.

Ook aanstaande zondag zal de koffie break weer in Lage Vuursche gehouden worden maar hier hebben ze zoveel keus uit terrasjes dat het best wel eens een ander terrasje zou kunnen worden.

Na de koffie rijden we naar Hollandsche Rading en vanaf daar schieten we de polder tussen Utrecht en Loosdrecht in. Na de polder rijden we naar Bilthoven en Bunnik. Vanaf Odijk gaat de route hoogst waarschijnlijk via de Langbroekerdijk naar Langbroek en Cothen.

Terug in Cothen zullen we weer zo’n 80 km hebben afgelegd. Voor diegene die er zondag niet bij waren een mooie gelegenheid om alsnog deze mooie omgeving te ontdekken.

Lijkt het je leuk om eens met ons mee te rijden dan ben je van harte welkom. We vertrekken om 8.30 uur vanaf de molen in Cothen.

 

Graag tot zondag.