10 MAART RONDJE RHENEN

De tweede clubrit van dit seizoen gaat naar Rhenen en is 60 km lang. Via de dijk rijden we van Wijk bij Duurstede naar Amerongen en vervolgens via Elst naar Rhenen. Hier steken we de Neder-Rijn over om vervolgens de dijk aan de Gelderse kant van de rivier weer te volgen in westelijke richting.

Tijdens deze route passeren we Maurik, Rijswijk en de veerweg van Wijkse pont. We maken nog een klein lusje door via de Prinses Marijke sluis nog even het Amsterdam Rijnkanaal over te steken en door te rijden tot aan het Beusichemse veer. Als deze ons overgezet heeft fietsen we weer terug naar Wijk bij Duurstede waar, als we niet te vroeg zijn, de koffie wacht.

Ben je geen lid van de WTC Cothen maar lijkt het je leuk om een keer met ons mee te fietsen sluit je dan gerust eens vrijblijvend bij ons aan. Het tempo ligt om en nabij de 27 km/u maar we passen het tempo aan als iemand het niet bij kan houden. We vertrekken om 8:30 uur bij de molen van Cothen.

Graag tot zondag.