14 APRIL VOORRIJDEN LEK EN LINGETOCHT

Zondag rijden wij als club de 75 km route van de Lek en Lingetocht voor. De Lek en Lingetocht is een vrije NTFU toertocht die op zaterdag 20 april door WTC-Cothen wordt georganiseerd.

Het is een goede gewoonte om de route een week van tevoren nog eens helemaal te rijden om zo te controleren of er geen wegen zijn afgesloten of andere onverwachte hindernissen.

Er is wel een klein verschil. In tegenstelling tot de route van 20 april varen we komende zondag eerst over naar Beusichem omdat de pont bij Wijk bij Duurstede pas om 9:00 uur in de vaart komt. Dat is net te laat als wij om 8:30 uur bij de molen van Cothen vertrekken. De koffiestop is wel dezelfde als die is opgenomen in de route van 20 april, namelijk bij de La Place bij de A2 afrit naar Geldermalsen. Het leuke hiervan is, is dat La Place precies deze maand een actie heeft waarbij de koffie met gebak slechts €1,- kost. Die gaan we dus eens even proeven!

Ben je geen lid maar wil je ook eens meefietsen en kennismaken met de WTC Cothen sluit je dan gerust aan. Het tempo ligt zo rond de 27 km per uur maar wordt aangepast als het voor iemand te hard gaat.

Graag tot zondag