30 JUNI RONDJE RENSWOUDE

Na de wat langere ritten van de afgelopen weken doen we zondag een wat korter rondje tussendoor. Zo heeft iedereen die niet van die 100+ rondjes houdt de gelegenheid om weer een keertje mee te rijden.

Zondag doen we dus een rondje in de omgeving. Het eerste deel van de tocht gaat in westelijke richting. Via Werkhoven rijden we naar langs de kastelen Beverweert en Sterkenburg naar Driebergen. Via het bos rijden we dan over de Woudenbergseweg naar landgoed De Treek.

Vanaf hier laten we het bos achter ons en rijden we door de landerijen naar De Glind om uiteindelijk in Renswoude uit te komen. Vanaf hier gaat het weer huiswaarts.

We doen een koffiestop bij de manege op het Leersumseveld. Na de koffie is het nog een klein stukje en rijden we via Leersum en Darthuizen terug naar Cothen.

Aan gekomen in Cothen hebben we dan ca. 75km op de teller staan. Het gemiddelde tempo zal zo’n 27kmh zijn. Maar zal worden aangepast als het je soms te hard gaat.

Lijkt het je leuk om eens een keer met ons mee te rijden? Je bent van harte welkom. We vertrekken om 8.30uur bij de molen in Cothen. Graag tot zondag.