22 SEPTEMBER VIA DE HEIDE NAAR HETEREN

Aanstaande zondag staat er weer eens een nieuw rondje op de kalender. Een tocht van Kees. De tochten van Kees staan geliefd om hun schoonheid en gaan over het algemeen of richting Veluwe of richting de oostkant van de Betuwe.

In dit nieuwe rondje krijgen we het allebei te zien. Het beste van twee werelden zeg maar. We vertrekken in noordoostelijke richting de Utrechtse Heuvelrug over en rijden via Renswoude naar Lunteren. Via de Ginkelse Heide, waar waarschijnlijk nog maar net het stof is opgetrokken van de herdenking van Market Garden rijden we naar Renkum waar het tijd is voor koffie.

Na de koffie steken we via de brug de Neder-Rijn over naar Heteren. Hier vandaan kronkelen we in  over de typische Betuwse landweggetjes in westelijke richting naar Echteld. Vanaf hier gaan we langs het Amsterdam-Rijn kanaal huiswaarts.

Terug in Cothen hebben we dan weer zo’n 100 km op de teller staan. We cruisen met een gemiddelde van ca. 27 a 28 kmh. Lijkt het je leuk om met ons mee te rijden? Je bent van harte welkom, we vertrekken als altijd om 8.30 uur bij de molen van Cothen.

En gaat het je net iets te hard? Geen probleem, dan doen we het een tandje rustiger aan want zoals altijd geldt

“samen uit, samen thuis”