27 OKTOBER DE SOEPTOER (SEIZOEN AFSLUITING)

Zondag 27 oktober is het alweer de laatste rit van het seizoen en traditioneel sluit de WTC Cothen dat altijd af met de Soeptoer. De naam is ontleend aan het feit dat er na een korte rit in een gezellig samenzijn, onder genot van koffie, een borrel, een broodje en de traditionele erwtensoep. De ervaringen van het afgelopen seizoen worden gedeeld en ook alweer wordt uitgekeken naar het komende seizoen.

De rit is slechts 40 kilometer lang en wordt verreden in een tempo dat voor iedereen bij te houden is. Het vertrek is bij uitzondering pas om 9:30 uur .

Let op! We hebben het hier wel over de wintertijd, want die is die nacht ingegaan!

Zoals altijd wordt er ook zondag verzameld bij de molen van Cothen. Leden die niet mee kunnen of willen fietsen maar wel graag  bij de seizoen afsluiting willen zijn, zijn van harte uitgenodigd vanaf 11:30 uur in het Dorpshuis van Cothen.

Graag tot zondag.