24 MEI OM DE VLASAKKERS

Zondag 24 mei rijden wij onze tweede rit in het nieuwe normaal wat inhoud dat we rijden in groepjes van maximaal 4 fietsers met een onderlinge afstand van 1,5 meter.

De route van a.s. zondag gaat langs de Langbroekerwetering naar Driebergen en Zeist. Als we de A28 overgestoken zijn rijden we door Soesterberg en steken we de startbaan van het vroegere vliegveld over. Van Soestduinen rijden we over een prachtig fietspad langs de spoorbaan naar Amersfoort waar we uitkomen bij de Vlasakkers.

Vandaar rijden we weer in zuidelijke richting naar Leusden en later binnendoor naar Woudenberg. Vandaar gaat het door de polder en later door de bossen naar Leersum en vervolgens binnendoor terug naar Cothen. Ergens onderweg maken we stop om een banaantje te eten en even bij te praten.

Uiteraard houden we ons ook aan de basis richtlijn van de 1,5 m samenleving;

  • Als je ziek bent blijf je thuis
  • Als je verkouden bent fiets je solo
  • Minimale onderlinge afstand 1,5 m