6 SEPTEMBER CO’S achTtiende keer tocht

Ondertussen is het al weer 3 jaar geleden dat we deze tocht reden maar zondag 6 september rijdt Co voor de achtiende keer deze tocht voor als baankapitein.

We rijden met een ommetje langs Bunnik en Zeist naar de Leusderheide en Leusden. Daarna koersen we in zuidelijke richting naar Woudenberg en Scherpenzeel. De klimliefhebbers kunnen daarna hun hart ophalen als we de Amerongse Berg over rijden.

Onder aan de berg in Amerongen bij fietscafé De Proloog wacht dan de welverdiende koffie op ons . De sfeer en het interieur van De Proloog ademt één en al wielersport uit. Een plek waar vrijwel iedere fietser zich thuis zal voelen.

Na de koffie rijden we over de Lekdijk weer terug naar Wijk bij Duurstede en Cothen. De totale afstand zal om en nabij de 80 km zijn en de gemiddelde snelheid zal, een beetje afhankelijk van het gezelschap zo rond de 27 a 28 kilometer per uur bedragen.

Het vertrek is om 8:30 uur bij de molen “Oog In ‘t Zeil” in Cothen. Alleen als het erg hard regent wordt er niet gefietst. Niet leden zijn altijd welkom om vrijblijvend een keer mee te fietsen.

Graag tot zondag