3 SEPTEMBER RONDJE OUD-MAARSSEVEEN

Deze tocht begint zo onderhand een oude bekende te worden op de WTC-Cothen kalender. Dat betekend over het algemeen dat een tocht in de smaak valt bij onze leden. De tocht dankt de naam aan het gelijknamige pittoreske plaatsje waar we langs rijden, Oud-Maarsseveen aan de Maarsseveense plassen.

Maar deze tocht is veel meer dan een plaatsnaam alleen. We slingeren over prachtige paden in de Molenpolder tussen Utrecht en Loosdrecht opgevolgd door bospaadjes en heerlijke boslucht van de bossen rondom Lage-Vuursche waar het tijd is voor koffie.

Na de koffie volgt nog meer bos maar ook heide en duinen om te eindigen met weer bos.

Het is een onophoudelijke aaneenschakeling van landschappen, vergezichten of juist weer helemaal niet.

Als je zoveel smaken in een blender zou stoppen zal het waarschijnlijk niet te drinken zijn. Als een schilder zoveel kleuren mengt op zijn pallet hou je waarschijnlijk alleen maar bruine drek over houden maar in dit rondje valt alles op zijn plek.

Heb je deze tocht al eens gereden dan weet je vast wat er wordt bedoeld.

Denk je waar gaat het over? Kom dan morgen naar de molen of de sporthal en ervaar het met ons mee.

De route is ca. 80 km en ook zondag vertrekken we weer om

  • Groep-1 vertrekt om 8.30 uur vanaf de molen, ca. 28 kmh
  • Groep-2 vertrekt om 9.30 uur vanaf de sporthal, ca. 26 kmh.

Ook een keer meerijden?
Lijkt het leuk om een keer met ons mee te rijden dan is het zondag misschien een mooie gelegenheid voor je. Wees welkom en sluit bij ons aan voor een vrijblijvend rondje. De gemiddelde snelheid zal zo’n 28kmh zijn maar gaat dit je te snel dan schakelen we een tandje terug en doen we het iets rustiger aan want bij ook zondag is en blijft het motto:

“samen uit, samen thuis”.