24 SEPTEMBER RONDJE GALGENBERG

Zondag is het weer tijd voor een rondje voor de klimmers onder ons. Hoewel, voor diegene die het klimmen echt niet zien zitten zijn de klimmetjes makkelijk te ontwijken en kan je toch meedoen aan een leuke clubrit.


Na het vertrek bij de molen rijden we via een ommetje naar de Galgenberg. Via de landelijke weggetjes van het Krommerijngebied toeren we eerst binnendoor naar Houten. Na een stukje Houten gaat de route verder via Odijk naar Zeist. Hier vandaan is het nog een klein stukje naar Amersfoort.


In Amersfoort wacht dan de Galgenberg. Ook voor de niet klimmers onder ons is er een alternatief te bedenken om toch aan de kilometers te komen. Na het klimwerk is het tijd voor koffie. Dit doen we bij restaurant Zuiver onder aan de Laan 1914.


Na de koffie is het dan nog een klein stukje terug naar Cothen. Eenmaal terug kunnen we weer ca. 80 km bijschrijven op ons palmares.
Lijkt het je leuk om eens een keer een rondje met ons mee te rijden dan is er zondag gelegenheid om met één van onze twee groepen mee te rijden.

  • Grp.-1 start om 8.30 uur vanaf de molen, snelheid ca. 28-29 kmh
  • Grp.-2 start om 9.30 uur vanaf de sporthal, snelheid ca. 26-28 kmh
    Gaat dat je dat te snel? Geen nood, dan rijden we een tandje langzamer want bij WTC-Cothen geldt altijd:

“samen uit, samen thuis”