22 OKTOBER DE HERFSTTOCHT

Zondag rijden we alweer de voorlaatste rit van het seizoen en dat is al vele jaren de Herfsttocht, voorgereden door Co.

Vanuit Cothen volgen we eerst de N227 naar Doorn en Maarn om vervolgens rechtsaf het bosgebied Den Treek in te rijden. We komen dan uit in Leusden-zuid van waar we via mooie landelijke fietspaden naar het Valleikanaal rijden.

Langs het Valleikanaal gaat het in zuidelijke richting en bij Scherpenzeel buigen we dan weer rechtsaf in de richting van Woudenberg. Van Woudenberg fietsen we binnendoor naar Maarsbergen om vervolgens weer noordwaarts te rijden waar we bij het Henschotermeer weer langs de N224 komen te rijden in de richting van Zeist.

Bij Austerlitz slaan we linksaf en rijden we via de Traay Driebergen binnen. Vanaf hier is het de kortste weg naar Cothen. Eenmaal terug in Cothen doen we ons welverdiende bakje koffie bij De Jonge Graaf langs de provincialeweg tussen Cothen en Wijk bij Duurstede.
Eenmaal aan de koffie hebben we zo´n 60 km op de teller staan.

Wil eens kennis met ons maken of gewoon eens een keer ervaren hoe het is om in een groep te rijden, fiets dan gerust met ons mee.

  • Groep-1 vertrekt om 8:30 uur vanaf de Molen, de gemiddelde snelheid zal zo’n 28-29 kmh bedragen
  • Groep-2 vertrekt om 9:30 uur vanaf de Sporthal, de gemiddelde snelheid zal zo’n 26-27 kmh bedragen.
    En gaat het je net even iets te snel dan schakelen we gewoon een tandje terug want bij WTC-Cothen geldt altijd “samen uit, samen thuis”.

Graag tot zondag