13 SEPTEMBER RONDJE OUD MAARSSEVEEN

Deze tocht staat voor de vierde keer op de kalender. Dat betekend dus over het algemeen dat een tocht in de smaak valt bij onze leden. De tocht dankt de naam aan het gelijknamige pittoreske plaatsje waar we langs rijden, Oud-Maarsseveen aan de Maarsseveenseplassen.


De route is ca. 80 km en ook zondag vertrekken we weer om 8.30uur vanaf de molen van Cothen. We fietsen we de Achterdijk, Vechten, Rijnauwen, De Uithof en Bilthoven naar het poldergebied ten noorden van Utrecht. Hier doen we een rondje door de polder over oude landweggetjes langs oude forten en kleine plaatsjes als Westbroek, Oud-Maarsseveen en Tienhoven tot aan de Maarseveenseplassen.


Net als vorig jaar doen we de koffiestop in Lage Vuursche. Na de koffie rijden we door het bos langs Soestduinen naar Amersfoort. Vanaf Amersfoort nog even de Maarnseberg over en daarna uitrijden via Doorn en Langbroek naar Cothen.

Een keer meerijden?
Lijkt het leuk om een keertje mee te rijden dan is het zondag misschien een mooie gelegenheid voor je. Wees welkom en sluit bij ons aan voor een vrijblijvend rondje. De gemiddelde snelheid zal zo’n 28kmh zijn maar gaat dit je te snel dan schakelen we een tandje terug en doen we het iets rustiger aan want bij ook zondag is en blijft het motto:

“samen uit, samen thuis”.