18 OKTOBER (CORONA) HERFSTTOCHT

Zondag rijden we alweer de voorlaatste tocht van het seizoen en dat is al vele jaren de Herfsttocht.

Als gevolg van de 13 oktober in de persconferentie aangekondigde verscherping van de Corona maatregelen rijden we net als in mei weer in groepjes van maximaal 4 personen en houden 1,5 m afstand.


Vanuit Cothen volgen we eerst de N227 naar Doorn en Maarn om vervolgens rechtsaf het bosgebied Den Treek in te rijden. We komen dan uit in Leusden-zuid van waar we via mooie landelijke fietspaden naar het Vallei kanaal rijden. Langs het Valleikanaal gaat het in zuidelijke richting en bij Scherpenzeel buigen we dan weer rechtsaf in de richting van Woudenberg.

Omdat de horeca gesloten is wordt er halverwege gestopt voor een korte pauze met consumptie uit eigen achterzak en bidon.

Na Woudenberg fietsen we binnendoor naar Maarsbergen om vervolgens weer noordwaarts te rijden waar we bij het Henschotermeer weer langs de N224 komen te rijden in de richting van Zeist. Over de Traay fietsen we dan naar Driebergen en daarna via de kortste weg naar Cothen.

Deze tocht is ca. 60 km lang en we vertrekken om 8:30 uur bij de molen van Cothen. De gemiddelde snelheid is rond de 27 km per uur of zo snel als de langzaamste fietser.

Graag tot zondag.