17 MAART RONDJE MARNEMOENDE

Deze tocht is genoemd naar de koffiestop halverwege de tocht. Marnemoende is de naam van de jachthaven midden in de Hollandse IJssel net voorbij IJsselstein. Op deze jachthaven hebben ze een schitterend restaurant met een prachtig terras aan het water. Hier kan je dus, zeker op een zonnige dag heerlijk genieten van een welverdiend bakje koffie.

Volgens de informatie opent het restaurant om 9.30 uur zijn deuren. We rijden dus met een omtrekkende beweging via Driebergen en Rijnauwen naar IJsselstein. Marnemoende ligt dan op ca. 45 km vanaf de start en zal dus tegen die tijd net open zijn als de 8.30uur groep hier arriveert.

De terugweg zal dus bijna recht toe, recht aan zijn via De Nedereindseweg en het Amsterdam-Rijn kanaal naar huis. Al met al is het een prachtige tocht door het mooie landelijke gebied van de Krommerijnstreek en de Hollandse IJssel.

  • De eerste groep vertrekt 8.30 uur vanaf de molen, de gemiddelde snelheid zal ca. 27 a 28 kmh bedragen.
  • De tweede groep vertrekt om 9.30 uur vanaf de Sporthal, de gemiddelde snelheid zal ca. 26 a 27 kmh bedragen.

Lijkt het je leuk om eens met ons mee te rijden, wees welkom op één van de twee tijdstippen en locaties. Gaat het te snel, schroom niet, de groep rijdt altijd zo snel als de ‘slechtste’ benen want bij WTC-Cothen geldt:

“SAMEN UIT, SAMEN THUIS”