12 MEI RONDJE LAGE-VUURSCHE

Zondag is het moederdag, dit betekend dat we de moeders onder ons extra uit de wind zullen zetten tijdens het Rondje Lage-Vuursche. Dit rondje staat al sinds jaar en dag op de WTC-Cothen kalender, maar vorig jaar is dit rondje in een ander jasje gegoten omdat het een andere voorrijder heeft gekregen.

Het is een tocht van 80 km waarbij we beginnen om via de Hoogstraat over te steken om vervolgens vis de Buurtsteeg naar Maarn te rijden. Vanaf de Zeisterweg rijden we naar Soesterberg en Soest.

Na Soest zwaaien we eerst nog even naar Juliana en Bernard maar daarna komen we al gauw in Lage-Vuursche. Gekscherend ook wel het pannenkoekendorp genoemd omdat er langs één straat meerdere pannenkoekenrestaurants zitten. Maar gelukkig voor ons hebben deze restaurants over het algemeen ook koffie en appelgebak.

Na de koffie rijden we in zuidelijke richting naar Maartensdijk en De Bilt. Via Rijnauwen rijden we naar Vechten en de Achterdijk. Via Werkhoven komen we dan weer in Cothen. Zoals gezegd hebben we dan 80 km op de teller staan.

  • Groep-1 vertrekt om 8.30 uur vanaf de molen, gem snelheid 28-29 kmh
  • Groep-2 vertrekt om 9.30 uur vanaf de sporthal, gem. snelheid 26-27 kmh

Lijkt het je leuk om eens mee te rijden met WTC-Cothen kom dan aanstaande zondag op één van de twee genoemde tijdstippen en naar bijbehorende locatie en rijdt met ons mee.

Graag tot zondag