2 JUNI MOLEN – VUURSCHE – MOLEN

Na de ‘marathon’ van vorige week staat er zondag weer een relatief korte tocht op de kalender. De tocht “molen – Vuursche – molen” rijden we zondag voor de tweede achtereenvolgende jaar op de kalender en dat betekend dat die vorig jaar goed in de smaak is gevallen.

Heen gaat het via het Cothense voorland naar de Amerongseberg waar we vanaf de makkelijke kant de UHR oversteken. We vervolgen de route in noord/westelijke richting met aan onze linker kant meest bos en aan de rechterkant prachtige landerijen.

Via Overberg, Woudenberg en Soeterberg rijden we naar Lage-Vuursche waar we neer zullen strijken op één van vele terrassen voor een wel verdiende consumptie.

Na de koffiestop gaat de route verder langs onder andere Bilthoven, andere kant Soesterberg, Austerlitz, en Driebergen terug naar Cothen.

Groep-1, vertrek 8.30 uur, vanaf de molen, voorrijder Jeroen.
Groep-2, vertrek 9.30 uur, vanaf de sporthal, voorrijder ?

Als je het leuk lijkt om eens met ons mee te rijden sluit gerust bij ons aan op één van de twee locaties en rij een rondje mee. Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet ben je net zo enthousiast als dat wij zijn.

Graag tot zondag.