9 JUNI ACHTERLANGS NAAR SCHOONHOVEN

Aanstaande zondag staat er weer een nieuwe, ongetwijfeld prachtige tocht van 110 km op de kalender van WTC-Cothen. De route begint met een overtocht per pont naar Beusichem, waar het avontuur echt van start gaat.

Vanuit Beusichem fietsen we via de idyllische dorpjes Schoonrewoerd en Leerbroek naar het pittoreske Nieuwpoort. Hier wacht de tweede pont ons op om ons naar de historische zilverstad Schoonhoven te brengen. Eenmaal aangekomen, maken we een welverdiende koffiestop in het charmante café De Vlist. Het is de perfecte plek om even op adem te komen en te genieten van de rust en het prachtige uitzicht.

Na de koffie voert de terugweg ons langs de betoverende landschappen van Haastrecht en de oevers van de Hollandse IJssel. We passeren Oudewater, met zijn middeleeuwse charme, en Montfoort, waar de tijd lijkt stil te staan. Vervolgens fietsen we door naar Nieuwegein en volgen de route langs het bekende Amsterdam-Rijnkanaal terug naar Cothen.

Deze tocht biedt een unieke mix van natuurschoon, historische plekken en gezellige stops. Mis deze kans niet om samen met andere fietsliefhebbers de verborgen parels van onze regio te ontdekken!

  • Groep-1 vertrekt om 8.30 uur vanaf de molen. Zij rijden met een snelheid van ca. 28 a 29 kmh.
  • Groep-2 vertrekt om 9.30 uur vanaf de sporthal. Zij doen het iets rustiger aan en rijden met een snelheid van ca. 26 a 27 kmh.

Wil je eens ervaren hoe het is om met een toerclub mee te rijden, schroom dan niet en wees welkom op één van twee genoemde tijdstippen en locaties.

Graag tot zondag