30 JUNI RONDJE ATB AUTOMATION MIJDRECHT

Voor deze dag staat er een speciale tocht op de kalender namelijk “rondje ATB Automation”. De oplettende lezer en volger van onze vereniging heeft dan direct in de gaten dat deze tocht de naam draagt van onze nieuwe sponsor.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar gaan we op de koffie bij onze sponsor ATB Automation in Mijdrecht. Het is dan ook leuk als we weer met zo veel mogelijk leden meerijden.

Groep-1 vertrekt voor deze 120 km prachtige tocht door Het Groene hart op de gebruikelijke tijd 8.30 uur vanaf de molen.

Groep-2 rijdt door hetzelfde prachtige landschap maar dan één lusje minder. Zij rijden 100 km en zullen om 9.00 uur starten vanaf de sporthal. Een halfuurtje eerder dus dan normaal om zodoende de zo’n beetje allemaal tegelijk in Mijdrecht aan te komen.

Beide routes gaan via het Amsterdam-Rijnkanaal naar Nieuwegein. Via de polder aan de westkant van Nieuwegein rijden we vervolgens naar Harmelen en vervolgens lang plaatsen als Kamerik naar Mijdrecht. Koffie drinken we dus met zijn allen bij ATB Automation.

Na de koffie rijden we weer huiswaarts via Kockengen en Vleuten en weer het Amsterdam-Rijnkanaal naar Laagraven, Vechten en via de Achterdijk weer naar Cothen.