7 JULI RONDJE LUNTEREN

Vorig jaar reden we deze tocht voor het eerst. Nieuwe leden, nieuwe tochten dat maakt het hebben van nieuwe leden in de vereniging extra leuk. Dat dit rondje vorig jaar in de smaak viel blijkt wel uit het feit dat dit rondje dit jaar weer terug is gekomen op de kalender.

We vertrekken binnendoor naar Leersum en Elst waar we via de bekende Defensieweg naar Rhenen rijden. Vanaf hier vervolgen we de route in noordelijke richting langs de oost kant van Veenendaal naar Lunteren.

Hier is het tijd voor de koffie. Via een kleinstukje gravel komen we bij de koffiestop van deze dag, restaurant Het Uilenbos.


Na de koffie koersen we verder in westelijke richting. Via Barneveld en Achterveld rijden we naar Leusden waar vandaan we via bekende wegen als de Maarnsegriendweg en de Ruitenberg weer huiswaarts keren.
Terug in Cothen komen onze tellertjes weer net boven de 90 kilometer uit.

Als gebruikelijk;
Grp.-1: vertrekt om 8.30 uur vanaf de molen, gem. snelheid ca. 28-29 kmh
Grp.-2: vertrekt om 9.30 uur vanaf de sporthal, gem. snelheid ca. 26-28 kmh

Lijkt het je leuk om kennis met ons te maken en een keertje mee te rijden zorg dan dat je op één van de twee genoemde tijdstippen en locaties aanwezig bent en rij gezellig met ons mee.
Bij WTC-Cothen geldt altijd “samen uit, samen thuis” dus gaat het je net iets te snel dan schakelen een tandje terug, en hebben we een keertje pech dan helpen we elkaar.


Graag tot zondag.