18 JULI ZWIJNEN KIJKEN IN ASSEL

Zondag weer eens een rondje van onze Langbroekse leden en dus onder aanvoering van Wim-Wim. En dat is altijd leuk want dat betekend weer een nieuwe tocht. Zwijnen kijken dus dat moet wel richting Veluwe zijn.

We hebben de programmeertaal van Wim-Wim weten te kraken en daarom weten we bijna zeker dat we via Den Treek naar Leusden, Achterveld en Terschuur fietsen.

De route zal zich waarschijnlijk vervolgen naar Voorthuizen en Nieuw Millingen om uiteindelijk in Assel aan te komen. Assel is een gehucht van slechts 12 woningen maar ondanks dit wel een gehucht met een rijke historie. Voor de geïnteresseerden verwijzen we naar de Wikipedia pagina over Assel.

Voor ons zal Assel vooral in de herinnering blijven als koffiestop locatie. Op een andere tocht van Wim-Wim stoppen we in Drie waar ze appeltaart hebben in zulke grote stukken dat je twee dagen niet hoeft te eten. Dat schept dus verwachtingen voor deze koffiestop.

Na de koffie gaat het weer huiswaarts. Of we tegen die tijd al zwijnen hebben gespot is de verrassing van de dag. Via Hoenderloo, Otterlo en Driesprong rijden we naar Renswoude. Vandaar rijden we over waarschijnlijk de Ruitenberg of de Hoogstraat terug naar Cothen.

Als we terug zijn in Cothen en Langbroek hebben we ca. 120 km op onze tellers staan.

Ook zondag vertrekken we weer om 8.30 uur vanaf de molen in Cothen. Vind je het leuk om eens een 100+km tocht te rijden in een leuk gezelschap dan ben je van harte welkom. We rijden ca. 28 kmh, lijkt het je wat? Je (m/v) bent van harte welkom.