12 SEPTEMBER RONDJE ZWARTEBROEK

Het einde van het seizoen begint in beeld te komen. Nog acht ritten te gaan en dan worden de rondjes weer wat korter. Een mooie gelegenheid voor iedereen die het niet zo heeft op al die ca. 100 km tochten.

Zondag weer eens een nieuw rondje op de agenda (of een hele oude maar in het digitale archief niet tegen gekomen). Het rondje Zwartebroek.

Zwartebroek is een buurtschap in de gemeente Barneveld en dit verraad dus gelijk de richting van deze tocht. Hoe we hier komen is nog een vraagteken maar waarschijnlijk rijden we via Driebergen naar Amersfoort en Hoevelaken. Bij Hoevelaken gaat het vanuit onze richting niet het bekende “linksaf” maar deze keer rechtsaf en dan komen we dus in ZwarteBroek.

Hier vandaan gaat het dan weer huiswaarts. Omdat er in deze buurt op zondag niet heel veel open is gaat het vermoedelijk via Achterveld zodat we daar een koffie en indien gewenst een appelgebak kunnen scoren.

Na de koffie gaat het verder huiswaarts. Als we weer terug in Cothen zijn moet er ongeveer 80 km op onze tellertjes staan. Lijkt het je leuk om eens een keertje mee te rijden sluit je dan gerust bij ons aan.  Lijkt het je leuk om eens een keertje mee te rijden sluit je dan gerust bij ons aan. We vertrekken als altijd om 8.30 uur vanaf de molen. De gemiddelde snelheid zal zo’n 27 a 28 kmh bedragen maar als je dit net te snel is, geen nood dan rijden we iets langzamer.

Dus, leden en niet leden, het wordt prima fietsweer zondag dus zorg dat je erbij bent dan heb je maandag vast weer een mooi te vertellen over zeker en vast weer zo’n prachtige WTC-Cothen zondagsrit.

GRAAG TOT ZONDAG