21 AUGUSTUS STREEFKERKTOCHT

Nieuwe voorrijder, nieuwe tocht, altijd leuk zo ook aanstaande zondag. De naam van de tocht doet vermoeden dat we naar Streefkerk rijden, een klein gehucht langs de Lek.

Maar niets is minder waar, of het bij gebrek aan creativiteit is of uit ijdelheid maar de voorrijder van de dag heeft ervoor gekozen zijn eigen naam maar aan de tocht te verbinden, ook dat moet kunnen. Neemt niet weg dat die wel zijn uiterste best gedaan heeft om er een mooie tocht van te maken.

We starten zoals te doen gebruikelijk om 8.30 uur bij de molen in Cothen. Ben je net zo nieuwsgierig als wij, rij dan gerust eens met ont mee. De tocht is ca. 90 km en de gemiddelde snelheid zal zo’n 28 kmh bedragen.

Vanaf vertrek rijden we langs de Provincialeweg in noordwestelijke richting via Werkhoven, Odijk en Bunnik naar De Bilt. Vervolgens rijden we langs Loosdrecht en Hilversum om uiteindelijk in Bussum aan te komen. Dit is de verste plaats op de route en hier zal het ook tijd zijn voor het weer welverdiende bakje koffie.

Na de koffie gaat het dus weer huiswaarts. In volgorde passeren we Baarn, Soest, Amersfoort, Maarn en Doorn om uiteindelijk weer in Cothen uit te komen. Vast en zeker weer een prachtige tocht. Dus twijfel niet en rij met ons mee.

We zien jullie graag zondag.