28 AUGUSTUS RONDJE ZWARTEBROEK

Vorig jaar reden we deze tocht voor het eerst en omdat die zo mooi was staat die dit jaar weer op de agenda. Zwartebroek is een buurtschap in de gemeente Barneveld en dit verraad dus ook de richting van deze tocht.

We vertrekken in noordelijke richting naar Leusden waar we via Den Treek naar Hoevelaken rijden. We vervolgen de route naar Nijkerkerveen, Terschuur en Achterveld. Halverwege Terschuur en Achterveld passeren we Zwartebroek.

In Achterveld is het tijd voor koffie. Na de koffie gaat het via Scherpenzeel, Overberg, Amerongen en Leersum weer huiswaarts. In Amerongen moet dan nog wel even de Amerongseberg geslecht worden. Als we weer terug in Cothen zijn moet er ongeveer 90 km op onze tellers staan.

Lijkt het je leuk om eens een keertje mee te rijden sluit je dan gerust bij
ons aan. We vertrekken als altijd om 8.30 uur vanaf de molen. De gemiddelde snelheid zal zo’n 27 a 28 kmh bedragen maar als je dit net te snel is, geen nood dan rijden we iets langzamer.

Dus, leden en niet leden, het wordt prima fietsweer zondag dus zorg dat je erbij bent dan heb je maandag vast weer een mooi verhaal te vertellen.