11 SEPTEMBER BETUWE WEST BEST

Het is al weer even geleden maar zondag rijden we weer eens een rondje door de Betuwe. De bloesem heeft plaats gemaakt voor de vers fruit en dat gaan we maar weer eens bekijken.

We verzamelen ons om 8.30 uur bij de molen om vervolgens naar de pont naar Beusichem te rijden. Eénmaal aan de overkant worden we opgewacht door de baankapitein van deze tocht.

Zij, want deze dag zal één van onze vrouwelijke leden ons mee op pad nemen. Zij dus, zal ons meenemen langs de mooiste plekjes van de westelijke kant van de Betuwe zoals ze ons voor de Corona ook al eens heeft laten zien.

Koffie drinken we in het Koninklijke Buren. Na de koffie slingeren we verder door de Betuwe om uiteindelijk weer bij de pont of de Vianense brug te worden uitgezwaaid.

Lijkt het je leuk om eens kennis met onze leden te maken of om de mooiste plekjes van de Betuwe te ontdekken? Fietst dan gerust met ons mee. Deze tocht is ongeveer 80 km en we vertrekken om 8.30 uur vanaf de molen in Cothen. We rijden ongeveer 28 kmh en zelfs de pontkaartjes worden dor de penningmeester betaald.

Dus graag tot zondag