25 SEPTEMBER DE KORTE JUBILEUMTOCHT

Aanstaande zondag vieren we dan eindelijk ons 40 jarig jubileum. We trappen af met een relatief korte jubileumtocht.

De tocht zal ca. 60 km zijn en dat is dus al gauw in de omgeving. Of er dan al ergens een bakje koffie te scoren is, is nog een verrasing.

Ook voor deze tocht kunnen introducés met ons mee rijden. We starten net als de andere tochten om 8.30 uur bij de molen van Cothen en rijden ca. 28kmh.

Het middagprogramma is alleen voor onze leden die zich hiervoor hebben aangemeld. Zij worden om 14.00 uur met versierde stadsfiets verwacht bij “Familierestaurant de Jonge Graaf”. De rest van het middagprogramma is een verassing maar gefietst gaat er worden.

Het avondprogramma start om 18.30 uur en is voor leden en partners en wordt ook gevierd bij  “Familierestaurant de Jonge Graaf”. Dat hier dus wat gegeten gaat worden is logisch maar wat de rest van de avond gaat brengen is nog een verassing maar gezellig wordt het vast.

TOT ZONDAG