2 OKTOBER RONDJE MEERKERK

Rondje Meerkerk, het is een bekende naam op de kalender van WTC-Cothen maar zondag rijden we wel een nieuwe route. Hoewel helemaal nieuw is het ook niet want vorig jaar reden we dit rondje voor het eerst onder de naam zomertocht.

Er wordt over gevaren naar Beusichem waar vandaan we vervolgens via de mooiste weggetjes, deels bekend van onze Lek en Lingetocht naar Meerkerk rijden. In Meerkerk is het dan tijd voor koffie en met een beetje geluk is het nog weer voor het terras.

Na de koffie rijden we naar Ameide om vanaf daar onze weg te vervolgen over de dijk naar Vianen. Hier steken we via de brug terug de Lek over en rijden dan over voor ons bekende wegen terug naar Cothen.

Eenmaal terug in Cothen hebben we dan zo’n 80 km op onze tellers staan. Wil je zondag met ons mee rijden? Dat kan, we vertrekken om 8.30 uur vanaf de molen in Cothen en rijden met een gemiddelde snelheid van ca. 28 a 29 kmh. Lijkt het je leuk? Wees welkom en rij met ons mee en gaat het je net iets te snel, dan schakelen we een tandje terug.

Graag tot zondag.