30 APRIL RONDJE BETUWE

Het is al weer even geleden maar zondag rijden we weer een rondje door de Betuwe. De laatste bloesem zit nog aan de bomen wat deze tocht extra mooi maakt.

Groep-1 verzamelt om 8.30 uur bij de molen om vervolgens naar de pont naar Beusichem te rijden. Eénmaal aan de overkant worden we opgewacht door de baankapitein van deze tocht.

Groep-2 start een uurtje later en moet het op eigen kracht doen met behulp van de GPX.

De baankapitein van vandaag is één van onze vrouwelijke leden. Zij zal ons meenemen langs de mooiste plekjes van de westelijke kant van de Betuwe zoals ze ons vorig jaar ook al eens heeft laten zien.


Koffie drinken we ook. Deze keer in Mariënwaerdt bij Landwinkel Heerlijkheid. Met een beetje geluk kunnen we dat zondag weer eens buiten doen.

Groep-1 vertrekt om 8.30 uur vanaf de molen in Cothen. Ze rijden ongeveer 28 kmh.

Groep-2 vertrekt om 9.30 uur vanaf de sporthal in Cothen. Ze rijden ongeveer 27 kmh. Voor beide groepen geldt dat de pontkaartjes door de penningmeester worden betaald.

Lijkt het je leuk om eens kennis met onze leden te maken of om de mooiste plekjes van de Betuwe te ontdekken? Fietst dan gerust met ons mee met één van de twee groepen. Deze tocht is bijna 90 km lang.

Dus graag tot zondag