7 MEI RONDJE LUNTEREN – LEUSDEN

Nieuwe leden brengt ook nieuwe tochten met zich mee en dat is altijd leuk. Zo staat dus voor aanstaande zondag de tocht Lunteren – Leuseden op de kalender. Voor de meesten van ons is het dus, behalve dat het zich laat raden dat we via Lunteren naar Leusden rijden een verrassing hoe deze tocht zal gaan.

Hoewel dat dit seizoen niet helemaal het geval is want dit seizoen delen we vanwege de twee groepen vooraf het .GPX bestand van de te rijden route.

Hierdoor is er dus voorkennis waaruit valt af te leiden dat we tegen de klok in rijden. We vertrekken binnendoor naar Leersum en Elst waar we via de bekende Defensieweg naar Rhenen rijden. Vanaf hier koersen we in noordelijke richting langs de oost kant van Veenendaal naar Lunteren.

Hier is het tijd voor de koffie. Via een kleinstukje gravel komen we bij de koffiestop van deze dag, restaurant Het Uilenbos.

Na de koffie koersen we verder in westelijke richting. Via Barneveld en Achterveld rijden we naar Leusden waar vandaan we via bekende wegen als de Maarnsegriendweg en de Ruitenberg weer huiswaarts keren.

Terug in Cothen komen onze tellertjes weer net boven de 90 kilometer uit.

Als gebruikelijk;

  • Grp.-1: vertrekt om 8.30 uur vanaf de molen, gem. snelheid ca. 28-29 kmh
  • Grp.-2: vertrekt om 9.30 uur vanaf de sporthal, gem. snelheid ca. 26-28 kmh

Lijkt het je leuk om kennis met ons te maken en een keertje mee te rijden zorg dan dat je op één van de twee genoemde tijdstippen en locaties aanwezig bent en rij gezellig met ons mee.

Bij WTC-Cothen geldt altijd “samen uit, samen thuis” dus gaat het je net iets te snel dan schakelen een tandje terug, en hebben we een keertje pech dan helpen we elkaar.

Graag tot zondag.