ZONDAG 20 SEPTEMBER FORT ASPERENTOCHT

Zondag 20 september gaat de rit naar Fort Asperen. Allereerst wordt er overgevaren bij Beusichem en via Buren en Ophemert naar Waardenburg gereden. Van daar wordt de Waaldijk gevolgd tot bijna in Herwijnen. Daar gaat de route in noordelijke richting naar Asperen en Leerdam. Bij Asperen wordt er gestopt voor koffie. Na de pauze gaat het via Leerdam, Schoonrewoerd, over de Diefdijk naar Everdingen. Vanaf Everdingen wordt de Lekdijk gevolgd tot aan de pont bij Beusichem. En dan is het nog maar een klein stukje terug naar Cothen.

De totale afstand is een ongeveer 80 kilometer, dus zonder lekke banden of andere tegenslag is de groep zo rond 12:00 uur weer terug in Cothen. Ben je geen lid maar lijkt je dit wel een mooie tocht, rij gerust eens vrijblijvend mee. De fietsers verzamelen om 8:30 bij de molen in Cothen. Alleen als het bij de start al regent dat wordt er niet gefietst

Graag tot zondag