11 OKTOBER – OKTOBERTOCHT

Zondag 11 oktober rijdt de WTC Cothen de Oktobertocht. Deze rit van 70 kilometer gaat eerst over de Ruiterberg in Doorn en over de Maarnsegrindweg naar Maarn en langs de N227 naar Amersfoort. In Amersfoort nemen we een mooi fietspad langs het spoor richting Soestduinen. Vervolgens gaat het naar Bosch en Duin en via de Uithof en Rijnauwen naar Vechten. Bij Vroeg drinken we dan koffie.  We vervolgens onze route via de Achterdijk naar Schalkwijk en over de Lekdijk, Nachtdijk en langs de watertoren van Werkhoven terug naar Cothen.

Niet leden zijn altijd welkom om een keer vrijblijvend mee te fietsen. Het vertrek is om 8:30 uur bij de molen in Cothen en het gemiddelde ligt zo rond de 27 kilometer per uur. De regel is wel dat als iemand het niet bij kan houden de groep de snelheid daarop aanpast. Alleen als het stevig regent wordt er niet gefietst.

Graag tot Zondag