13 maart Rhenentocht

De tweede clubrit van 201 6 gaat richting Rhenen en is 60 km lang. IMG_8431We volgen eerst de dijk van Wijk bij Duurstede naar Amerongen en vervolgens via Elst naar Rhenen. Daar steken we de Neder-Rijn over om vervolgens de dijk aan de Gelderse kant van de rivier weer te volgen in westelijke richting.

Bij Maurik en Rijswijk aangekomen zouden de pont van Wijk bij Duurstede kunnen nemen maar waarschijnlijk nemen we dan nog een klein lusje over Beusichem om aan onze kilometers te komen. Wellicht dat er bij terugkomst in Wijk bij Duurstede een kopje koffie genuttigd gaat worden.

Ben je geen lid van de WTC Cothen maar lijkt je bovenstaande route wel eens leuk om in groepsverband te fietsen rij dan gerust eens vrijblijvend mee. Het tempo ligt om en nabij de 27 km/u maar we passen het tempo aan als iemand het niet bij kan houden. We vertrekken om 8:30 uur bij de molen van Cothen.

Graag tot zondag.