24 APRIL CO’S ZESTIENDEKEERTOCHT

Zondag 24 april rijdt Co zijn zestiende rit als baankapitein. Als zijn zestiendekeertocht dezelfde route volgt als zijn vijftiendekeertocht in 2015 dan gaan we eerst richting Bunnik en via Zeist en de Leusderheide richting Leusden. Daarna rijden we in zuidelijke richting naar Woudenberg en Scherpenzeel.  De liefhebbers van kunnen daarna even hun hart ophalen als we de Amerongerberg passeren. Over de lekdijk rijden we terug naar Wijk bij Duurstede en Cothen. De totale afstand zal om en nabij de 75 km bedragen en de gemiddelde snelheid zo rond de 27 kilometer per uur.

Het vertrek is om 8:30 uur bij de molen “Oog In ‘t Zeil” in Cothen. Alleen als het erg hard regent wordt er niet gefietst. Niet leden zijn altijd welkom om vrijblijvend een keer mee te fietsen.

Graag tot zondag