22 MEI STERKE DIJKENTOCHT

Zondag 22 mei rijdt de WTC Cothen de Sterke Dijkentocht. Deze tocht staat reeds jarenlang op het programma omdat hij altijd hoog gewaardeerd wordt door onze leden die hem eerder gefietst hebben. De tocht gaat door de Betuwe naar Zaltbommel, daar de brug over en over de Waaldijk richting Tiel. Bij hotel/restaurant de Gouden Molen in Rossum drinken we koffie, een prachtige locatie direct aan de Waaldijk. We blijven daarna de Waaldijk volgen tot aan Beneden-Leeuwen, daar gaan we de brug weer over om vervolgens langs het Amsterdam-Rijnkanaal weer terug te gaan naar Wijk bij Duurstede.

Sterke_DijkentochtHet vertrek is om 8:30 bij de molen van Cothen. Alleen bij regen wordt er niet gereden. De gemiddelde snelheid ligt zo rond de 28 km per uur maar wordt verlaagd als dat nodig is om de groep bij elkaar te houden. Niet-leden zijn altijd welkom voor een vrijblijvende kennismakingsrit.

Graag tot zondag