29 MEI RONDJE MEERKERK

Het rondje Meerkerk begint inmiddels ook tot de klassiekers te behoren. Allereerst steken we bij Beusichem de Lek over, volgen de dijk tot voorbij Culemborg en vervolgens over de Diefdijk richting Zijderveld. Via Schoonrewoerd, Leerdam, Leerbroek, Nieuwland richting Meerkerk. Na de koffie in Meerkerk rijden we naar Ameide waar we de Lekdijk opgaan om die te volgen tot in Vianen. Daar steken we de Lek weer over naar Nieuwegein en via Tull in ’t Waal en Schalkwijk komen we weer terug in Cothen.

Rondje Meerkerk 26 juli 2015
Rondje Meerkerk 26 juli 2015

Al met al een kleine 80 km. We rijden rond de 27 km per uur gemiddeld of langzamer als dat nodig is om de groep compleet te houden en alleen als het hard regent wordt er niet gefietst. Ook niet leden zijn altijd welkom om een keer vrijblijvend mee te fietsen. We vertrekken om 8:30 vanaf de molen in Cothen.

Graag tot zondag