5 JUNI ROND OM DE GLIND

Zondag 5 juni rijdt de WTC Cothen een rit genaamd Rond om de Glind. Vorig jaar werd deze route ook gereden maar dan een maand later. Deze ronde kent een heel afwisselende omgeving, rivierdijken, bossen, heide en polderlandschappen. Eerst over de Lekdijk naar Amerongen en door het bos naar Veenendaal. Vervolgens gaat het naar Bennekom, Ede, Lunteren en de Glind. In Achterveld drinken we koffie bij de Roskam. Hopelijk op het terras want dan hebben we goed weer. De tweede helft van de route gaat dan door Leusden, landgoed Den Treek, Maarn en Doorn. En zo komen we weer uit in Cothen.

WTC_20160529_1117Als we terug zijn hebben we er bijna 80 km opzitten met normaal gesproken een gemiddelde snelheid van zo rond de 27 kilometer per uur. Alleen bij veel regen wordt er niet gereden maar anders is het vertrek om 8:30 bij de molen van Cothen. Niet-leden zijn altijd welkom om een keer vrijblijvend mee te fietsen om zo kennis te maken met de WTC Cothen.

Graag tot zondag.