ONZE SPONSORS

Vrijwel geen vereniging heeft nog bestaansrecht zonder steun van buiten de vereniging. Daarom zijn wij er trots op dat wij voor de seizoenen 2023 tot en met 2027 twee nieuwe tenue sponsors hebben gevonden en zien wij uit naar een sportieve en succesvolle samenwerking.

HOOFDSPONSORS

ATB Automation

ATB Automation is vanaf de oprichting een handelsonderneming. Zij verkopen aandrijftechniek en motion control componenten voor de machinebouw. 
ATB Automation is ondertussen 70 jaar oud maar nog altijd jong en dynamisch en dragen de sport een warm hart toe.

Voor meer informatie over ATB Automation klik op onderstaande logo.

Fietsdomein

Fietsdomein is DE fietsenzaak in onze gemeente.

Sinds jaar en dag zijn zij een begrip in onze gemeente en ver daar buiten. Een nieuwe fiets nodig? Van kinderfiets, e-bike racefiets of MTB, Fietsdomein heeft voor elk wat wils.

Ook voor reparaties en onderhoud bent u bij hen van harte welkom. Mankeert er iets aan uw fiets of komt u voor het jaarlijkse onderhoud, kom langs, u bent bij Fietsdomein van harte welkom.

Voor meer informatie over Fietsdomein klik op onderstaande logo

OVERIGE SPONSORS:

Om bijvoorbeeld onze Lek en Lingetocht kunnen blijven organiseren kunnen wij gelukkig ook altijd een beroep doen op onze dagsponsors

VasaSport

VasaSport is door heel Nederland bekend vanwege de meest fantastische fiets (en wintersport) reizen die door hun worden verzorgt. Voor een indruk van hun aanbod klik op onderstaande logo.

Fortune Coffee

Fortune Coffee, de specialist in koffie en koffieautomaten. Ook tijdens de Lek en Lingetocht kunt u bij de start/finish locatie sporthal De Rijnsloot genieten van een heerlijk bakje Fortune koffie.

Zeeuw en Zeeuw

Zeeuw & Zeeuw de inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi, Nissan en Hyundai vertegenwoordigt. En sinds de laatste jaren sponsor van onze uitpijlwagen.

Ook sponsoren?

Heeft u ook interesse heeft om onze vereniging een warm hart toe te dragen in de vorm van sponsoring? Stuur dan geheel vrijblijvend een berichtje naar info@wtccothen.nl

Wielertoerclub Cothen