2 AUGUSTUS RONDJE UTRECHT

Zondag rijden we het rondje Utrecht. Dit is de verbeterde versie van het rondje van vorig jaar toen dit rondje voor de eerste keer op de kalender stond.

We vertrekken als altijd om 8.30 uur vanaf de molen van Cothen. Vanaf de molen gaat het rondje met een klein lusje naar de Gooyerdijk, het prachtige achterland van Langbroek.
Deze rijden we af naar Driebergen. Vanaf hier vervolgen we de tocht over een mooi lang fietspad langs het Grote Bos tot aan Maarn.
Vanaf Maarn rijden we vervolgens naar Zeist, Den Dolder en Bilthoven.
We gaan om Bilthoven heen naar Groenekan om uiteindelijk werkelijk in Utrecht aan te komen. Via de Berenkuil en de Weg naar de Wetenschap pakken we een stukje stad mee.

We zijn nu al ruim over de helft van de tocht en trek in koffie zal er zeker zijn. Als alles volgens plan verloopt drinken we koffie bij Vroeg in Vechten.

Na de koffie is het dan nog een klein stukje naar Cothen. Als we terug zijn bij de molen staat ons tellertje op ca. 80km.
Het tempo zal zo rond de 27 kilometer per uur liggen mits iedereen in de groep dat aankan anders wordt er langzamer gereden.

We vertrekken om 8:30 uur bij de molen van Cothen. Ook niet leden zijn altijd welkom om eens vrijblijvend mee te fietsen om zo eens kennis te maken met onze vereniging, de leden en de prachtige omgeving waarin we wonen.

Graag tot zondag.