4 JULI RONDJE STROE

Zondag weer eens een nieuwe tocht op de kalender “rondje Stroe”. En dit wordt weer een tocht voor de kilometervreters onder ons. Hij staat voor 110km op de kalender maar dat zou zo maar eens wat langer kunnen worden.

Stroe, dus naar de Veluwe. Die kant zijn we nog niet veel geweest dit seizoen dus alleen daarom al de moeite waard. Deze tocht heeft alles in zich om een ware klassieker te worden. Natuurlijk de afstand maar ook vooral het landschap. Rondom de Veluwe is het altijd  prachtig. Heen rijden we via Maarsbergen, Woudenberg en Voorthuizen naar Stroe.

De koffie komt ietsje later in Garderen bij Gasterij Zondag. Na de koffie rijden we terug bovenlangs Ede en Veenendaal naar de Utrechtse Heuvelrug en via Leersum weer naar Cothen.

Wil je ook eens een keer met ons meerijden en hou je van lange tochten dan is dit misschien een mooie gelegenheid om eens kennis met ons te maken.

Als altijd vertrekken we ook zondag weer om 8.30 uur vanaf de molen. We rijden met een gemiddeld tempo van ca. 27 a 28 kmh maar gaat het te snel dan schakelen we gewoon een tandje terug want bij WTC-Cothen geldt altijd:

“Samen uit, samen thuis”